nákupní košík

0 položek
0,-Kč

přihlášení uživatele

další odkazy

poradíme Vám

Infolinka 8:00 - 15:00
tel.: 274 821 432

NOSIČE KOL > Na tažné YAKIMA , 20.9 kg



Základní informace:

Značka NOSIČE KOL > Na tažné
Model YAKIMA
Provedení Nová verze modelu Whispbar T2. Unikátní nosič jízdních kol na tažné zařízení. Kapacita 2 kola rozšířitelná na 3. 
Přívěs 20.9 kg
MC s DPH 17 990 Kč

Yakima T2 se v předcházející sezóně prodával pod značkou Whispbar T2. Jedná se o identický produkt, změna názvu je jen následkem rebrandingu značky Whispbar na Yakima

Yakima T2 představuje unikátní nosič jízdních kol  na tažné zařízení "Just click".

Revoluční systém montáže nosiče bez použití nářadí. 

 

Stačí pouze nasadit, sklopit a je připraven sloužit - prostě pouze "klik". Díky bezpečnostním prvkům  máte jistotu správného upnutí. 

 

Nosič jízdních kol Yakima T2 disponuje precizní povrchovou úpravou a jako jediný produkt má povrchově upravené i hliníkové části. Konstrukce je pevná, a tak je možné převážet i elektrokola a navíc šířkově nastavitelná, tedy je praktickým řešením u vozidel SUV a LUV.

Yakima T2 je jediný nosič, jehož rozšíření kapacity adaptérem lze provést v průběhu jediné sekundy, takže neztrácíte čas zdlouhavou montáží.

Demontáž a přenos nosiče Yakima T2 představuje pohodlnou záležitost, protože jej můžete tahat po zemi pomocí manipulačních koleček. Žádné obtížné vláčení, jednoduše jej zdvihnete z tažného zařízení, položíte na zem a odložíte kam je nutné. Případně jej zavěsíte na stěnu v parkovací, složené pozici.

Nosič jízdních kol Yakima T2 má v balení 13 pinovou zásuvku (zpátečka + mlhovka) s redukcí na 7 pinovou. Součástí nosiče je rovněž speciální Power Lock zámek i s bezpečnostními klíči.

Nosič disponuje úložným prostorem na 2 jízdní kola, který lze rozšířit pomocí rozšiřujícího nástavce Yakima o  třetí kolo.

 

UPOZORNĚNÍ: Tento produkt se prodával do roku 2015 pod názvem Cykell T2. Firmu Cykell koupila firma Yakima Whispbar, proto došlo u tohoto produktu k přejmenování. Jedná se o ten samý produkt identických parametrů a kvality jako Cykell T2.

 

 



koupit >

koupit NOSIČE KOL > Na tažné YAKIMA


dodání: 1-2 pracovní dny


Dotaz k výrobku

Firma/jméno:
Telefon:*
E-mail:*
Dotaz:
* Uveďte, prosím, Váš telefon nebo e-mail.